Mandag, december 16, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

SIMON TOYNE: SOLOMON CREED

solSIMON TOYNE: SOLOMON CREED. Oversat af Anne Mette Poulsen efter SOLOMON CREED. 2015. 427 Sider. Kr. 199,-
Næppe har Simon Toyne afsluttet trilogien Ruin, forfatteren til den omtalte og roste der tæller bindene: Santus, Nøglen og Tårnet, før han går i gang med en ny serie kaldet Solomon Creed.
Begyndelsen af den nye serie starter på en bjergtop i byen Redemption, (fiktiv by?) i Arizona. Her er indbyggerne forsamlet på en gammel kirkegård for at begrave en af byens invånere. Pludselig bliver den den alvorsfulde begivenhed afbrudt af en kæmpe eksplosion et sted ude i ørkenen. Et fly er styrtet ned, og snart er en løbsk brand i retning mod byen.
Byens politichef Morgan haster med det samme til nedstyrtningsstedet. På vej dertil er han lige ved at køre en høj, bleg mand over, som kommer løbende væk fra ilden. Han er barfodet og uden erindring om, hvem han er, eller hvordan han er endt her midt i ørken. Den eneste ledetråd der kan hjælpe til at fstslå hans identitet er et mærke i hans skræddersyede jakke og en bog, der er dedikeret til ham, og begge peger på navnet Solomon Creed. Han føler sig draget mod byen og har en tvingende følelse af, at han havde den mission, at redde skulle redde den mand, der er netop er blevet begravet den selvsamme morgen.
For at afdække sin egen rigtige identitet må Solomon søge dybt i byens historie og sandheden om den mand, han er udset til at redde, men han møder modstand fra stærke kræfter og må handle hurtigt, hvis det skal lykkes ham at forbinde alle trådene, inden det er for sent.
Atter har Toyne skabt en anderledes og sælsom fortælling om kampen mellem de gode og onde, straf og tilgivelse – Solomon Creed er den første bog. Vi ser frem til det næste bind i serien. Første bind får de varmeste anbefalinger.
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!