Mandag, december 16, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

EMELIE SCHEPP: HVIDE SPOR

hvideEMELIE SCHEPP: HVIDE SPOR. Oversat af Hans Larsen efter VITA SPOR. 377 Sider. Kr. 250,-

Emelie Schepp stod for en af de største krimisentationer da hun fik udgivet Mærket For Livet i 2013. ikke mindre end 40.000 eksemplarer røg over de svenske boghandler diske! Det har naturligvis givet blod på tanden for Schepp og aktuel er Hvide Spor. Som er et gensyn med hovedpersonerne: Anklageren Jana Berzelius og opklarerduoen Henrik Levin og Mia Bolander.

Historien starter en iskold vinternat. Her holder eksprestoget på vej fra København til Stockholm på Norrköping station. En chokeret togfører har gjort en makabert fund nemlig en død kvinde på togets toilet. Hun sidder lænet op ad væggen, hænderne er blodige, og fra munden drypper hvidt skum. Den døde er kun en stor pige, og det konstateres at hun ikke rejste alene. Hun fulgtes med en kvinde, der er forsvundet uden nogle spor.

Det bliver de dygtige og velansete anklager Jana Berzelius bliver koblet på sagen, der efterforskes af kriminalkommissær Henrik Levin og hans kollega Mia Bolander.

Allerede da de første spor dukker op, ved Jana, at hun står over for sit livs sværeste valg. Sporene peger nemlig desværre i retning af en mand, hun for alt i verden vil glemme – en mand, der kan ødelægge alt det, hun har kæmpet for at bygge op. For at beskytte sig selv og sin egen fortid må hun være et skridt foran politiet hele tiden.

Hvide Spor - andet bind i Emelie Schepps bestsellerserie lever fuldt op til forventningerne og endda mere til. Emilie Schepps visere endnu en gang at hun lover godt for den svenske krimigenre og sikkert også den danske og udenlandske. Det første bind, Mærket For Livet - er nu nået op på over 150.000 solgte eksemplarer.

Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd