Mandag, december 09, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

MICHAEL HØRUP MØLLER: VIRUS

virusMICHAEL HØRUP MØLLER: VIRUS. 327 Sider. Kr.
I juni 2014 springer Johan Krause ud foran et metrotog på T-Centralen i Stockholm. Han har de samme tegn på sygdom som ti mennesker, der tidligere på året blev ført ud af en barak i Ukraine.
Det er endnu engang tid til at indtage rollen som tophemmelig OPT-agent med kodenavnet Jensen. Aspiranten Persson slutter sig til Jensen i Stockholm og i en hæsblæsende jagt gennem blandt andet Sverige, Ukraine og Serbien forfølger de spor, der kan føre til opklaringen, der viser sig at være mere omfattende, end de havde regnet med.
Undervejs mobiliseres OPT-agenter fra andre lande, mens alle ressourcer sættes ind mod det, der viser sig at være en potentiel global trussel.Tiden arbejder imod dem. Det samme gør magtfulde firmaer og efterretningstjenester, mens Jensen og OPT forsøger at forhindre en pandemisk virus.
Virus er en rigtig drengerøvroman lige noget for drenge mellem 14 og 80 år! Det er en historie med High Tech en historie der leder tankerne hen på Mission Impossible. Der er fart, action, spænding når OPT- agent Jensen deler håndmadder ud. Slet og ret fremragende underholdning. Glæder os til Jensen #2 kommer på banen.
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd