Mandag, december 16, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

MICHAEL KATZ KREFELDT: SEKTEN

sekMICHAEL KATZ KREFELDT: SEKTEN. 366 Sider. Kr. 299,95

Sekten - er det 3. bind i Krefeldts ”Ravn-Serie” der startede med Afsporet der fulgtes op Savnet. Ravn alias den forhenværende strømer Thomas Ravnsholdt. Han slås stadig med eftervirkningerne fra forrige sag og det uopklarede mord på kæresten Eva.

Han har derfor ikke den store lyst til at påtage sig den nye sag. Klienten er en af erhvervslivets store kanoner, Ferdinand Mesmer vil have ham til at opklarer en forsvinden. Sagen i al sin enkelthed at Mesmer vil have Ravn til at finde sin søn Jakob. Han er forsvundet. Selvom Ravn har fornemmelsen af, at Ferdinand ikke ikke fortæller hele sandheden. Ravn finder hurtigt ud af at Jakob er blevet Guruen for sekten ”Guds Udvalgte”. En Sekt han styrer med hård hånd.

En voldsom brand fra fortiden viser sig snart at have en forbindelse til både sekten og af direktøren Ferdinand Mesmer.

Ravn må snart konstaterer, at det ikke er en let, simpel eller ufarlig sag. Tværtom. Inden Ravnen får set sig om stifter han bekendtskab med Sekten og Jakob. Det bliver et dødsens farligt møde med en samling af fanatikere.

Krefeldt har for længst placeret sig i blandt de danske spændingsforfattere elite. Sekten er en fantastisk historie der er godt skruet sammen. Plottet, miljøet og især persongalleriet går op i en højere enighed. Vi glæder os til Ravnen atter forlader skibet i Christianshavns kanal for at opklare en ny sag.

Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd