Lørdag, december 07, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

NIELS MARTINOV: DU BRÆNDER SOM ILD UNDER HUDEN

DUBRANIELS MARTINOV: DU BRÆNDER SOM ILD UNDER HUDEN. 256 Sider. Kr. 229,-

Du brænder som ild under huden – Er den tredje sag med politikommissær Stein som vi mødte første gang i Ud Hvor Du Ikke Kan Bunde ogsenere i Du Er En Ond Mand.

Det er et slemt angreb af influenza i en dagsinstitution på Amager der starter den nye sag med Stein ved roret. Angrebet resulterer i, at otte børn afgår ved døden. I begyndelsen betragtes tragedien som et beklageligt tilfælde, som ingen personer kan belastes for.

Men da kommissæren fra efterforskningsgruppen får tilsendt nogle mærkelige fotografier. Foto der viser de afdøde børn tre dage før de døde. Det næste viser et foto af en tragisk trafikulykke er der noget der tyder på, at børnene er blevet ofre for influenzavirussen ved en bevidst handling. Efterforskningen bringer kommissær Stein i forbindelse med to mulige gerningsmænd: en kontroversiel billedkunstner, der er kendt for sine grænseoverskridende happenings, og en biokemiker, der er folketings-mand for Dansk Folkeparti.

Sagen udvikler sig mere og mere og den bliver mere og mere gådefuld. For spørgsmålet er hvad er motivet? Og hvordan beviser man noget så flygtigt som et virusangreb?

Det er et snedigt plot som den ”gamle drevne ræv” Niels Martinov præsenterer læseren for. Den får de varmeste anbefalinger her i kulden.

Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd