Lørdag, december 07, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

INGER WOLF: BRÆNDTE SJÆLE

brandINGER WOLF: BRÆNDTE SJÆLE. 333 Sider. Kr. 299,95

Efter syv mordopklaringer med Politikommissær Daniel Trokic som leder introducerer Inger Wolf et nyt umage par. Det er psykiater Christian Falk og politikommissær Henrik Dam.

Det er da Anton Jørgensen meldes savnet, Østjyllands Politi må erkende, at de har brug for hurtig assistance. For de kan ikke selv finde hans lig, og en række bizarre spor at der er sket et grufuldt mord – et afhugget øre,og en stor samling euforiserende svampe, og ikke mindst et et badeværelse hvor der tydeligvis er foregået noget blodigt – peger på, at de står over for en drabssag af de mere usædvanlige.

Politifolkene kontakter psykiater Christian Falk, som før har ydet faglig bistand i forbindelse med deres efterforskninger. Falk er selv ved at afslutte et større forskningsprojekt om seriemorderes hjerner og der har netop gjort en foruroligende opdagelse, at en deltagerne der har deltaget i projektet har opgivet falsk identitet. Alligevel indvilliger Falk i at hjælpe.

Det skal snart vise sig at blive en sag, hvor psykiateren kommer til at sætte alt på spil, ikke blot professionelt, men også personligt. For da han går en mildest talt utraditionel vej for at skaffe sig indsigt i Antons sind, finder han ikke bare forklaringen på hans død; han får også besvaret nogle traumatiske spørgsmål om sig selv, som han har tumlet med hele livet.

Inger Wolf´es nye par Falk & Dam bliver helt sikkert et par som læseren vil tage til sig. Det viser Brændte Sjæle som både har et godt plot, et interessant persongalleri samt masser af action. Anbefales på det varmeste.

Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!