Lørdag, december 07, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

JØRN LIER HORST: BLINDGYDE

blindnyeJØRN LIER HORST: BLINDGYDE. Oversat af Rasmus Bjørgmose efter BLINDGANG. 2015. 430 Sider. Kr.

EN FORSVINDINGSSAG STÅR I STAMPE OG WILLIAM WISTING ER UNDER PRES.

Den nye sag starter med at alenemoren Sofie Lund sammen med sin et-årige datter flytter ind i et hus hun har arvet efter sin morfar. Morfaren var en svært vanskelig og tilmed berygtet mand med et meget blakket ry. Sofie har betalt fra og fået nogen til rengøre hytten og fjernet morfarens efterladenskaber. Det eneste der står tilbage er et hermetisk låst pengeskab, der er boltet til gulvet i kælderen.

Men det der ligger i pengeskabet sætter for alvor gang i løjerne. Det er noget, der vil overraske ikke bare Sofie Lund, men alle på politigården i Larvik. Et fund, som sætter fart og genåbner en sag, der har plaget førstebetjent William Wisting meget længe, og som har gjort ham til syndebuk og offer for stor kritik både internt og i medierne.

Nu øjner Wisting en åbning i sagen. Men den bringer ham i en situation hvor han kommer i kollisionskurs med alle loyalitetsbånd, og som kan undergrave tilliden til det system han selv er en del af.

Joh mere Wisting og hans team efterforsker jo flere grimme ting kommer for dagens lys. Snart er en forsvindingssag koblet til en gammel mordsag. Ikke nok med det går Wisting og glæder sig til at datteren Line gør ham til bedstefar! Det er nemlig nært forstående.

Blindgyde der er det 6. bind af foreløbigt 10 bind i serien – Er atter en medrivende kriminalroman med fart over feltet. Et godt konstrueret plot. Anbefales naturligvis på det kraftigste. Nu venter vi på de første 4 som vi har tilgode. Titlerne er:Nøkkelvitnet,Felicia Forsvant, Når Havet Stilner og Den Eneste Ene.

Finn Hansen

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd