Lørdag, december 07, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

OLIVER BOTTINI: JÆGERE I NATTEN

JaegerOLIVER BOTTINI: JÆGERE I NATTEN. Oversat af Henrik Andersen efter JÄGER IN DER NACHT. 2010. 285 Sider. Kr.
Det er den fjerde sag læseren skal følge strømeren Louise Boní fra Freiburg. I den nye mordsag konfronteres hun atter en gang med de mørkeste familiehemmeligheder. Det er netop i grænselandet Freiburg hun mindes endnu en gang om at indimellem, skal der kun ganske lidt til at afsløre bæstet i et menneske.
Handlingen foregår i sommeren 2005. Og kriminalpolitiet får rigeligt travlt. For i løbet af bare få dage, er både en universitetsstuderende forsvundet, en familiefar blevet brutalt myrdet og en dreng fundet druknet  under mystiske omstændigheder endt i Rhinen. Louise Boní og hendes kollegaer er overbeviste om, at de tre hændelser er hænger  sammen, og at det næste offer er i overhængende fare. Og sagen bliver ikke mindre speget af, at der tilsyneladende er brådne kar mellem politifolkenes egen styrke.
For fjerde gang er det med stor fornøjelse man følger Louise Boní og hendes team. Det er både spændende og interessant. Vi ser frem til den 5. sag.Og der er flere titler at tage af nemlig:Das verborgene Netz ,Der kalte Traum Ein paar Tage Licht og Im weißen Kreis.
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!