Lørdag, december 07, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

SOFIE SARENBRANT: BABYSITTEREN

babySOFIE SARENBRANT: BABYSITTEREN. Oversat af Kamilla Jørgensen efter AFDELING 73. 2015. 343 Sider. Kr. 249,95

BABYSITTEREN er 4. bog i krimi-serien med kriminalinspektør Emma Sköld.

Da kriminalinspektør Emma Sköld vågner i en hospitalsseng. Der har hun ligget i koma i fem måneder. Hun har ikke den fjerneste erindring omhvordan hun er havnet der og slet ingen anelse om, hvad der er sket. Det aller sidste, hun husker er, at hun alleverede sin fire årige gamle datter hos kæresten, Kristoffer, for at ride en tur. Derefter er alt gået i sort!

I Emmas fravær har Kristoffer alieret sig med sin tidligere kæreste Hillevi og bedt hende hjælpe til med at passe datteren. Det er en opgave, Hillevi trives godt med- alt for godt desværre. For ikke bare er ekskæresten aldrig kommet over bruddet med Kristoffer, men hun har også altid ønsket at blive mor, så hun har slet ikke lyst til at opgive sin nye rolle. Nu har hun chancen da Emma ligger hjælpeløs i sin hospitalsseng og undrer sig over, hvorfor hun ikke får besøg af Kristoffer og datteren. Og hvad var der egentlig med den rideulykke – var det overhovedet en ulykke? Er der i virkeligheden nogen, der vil hende til livs? Men da hun til slut beslutter at indvie en kollega i sine bekymringer og bede ham om at hjælpe med at finde sandheden, får det katastrofale og tragiske konsekvenser.

Det er ikke anmelder der har taget Babysitteren til sig. Undertegnede var godt underholdt både spændingsmæssigt. Og det der gør der er delte meninger skyldes nok den overraskende slutning. Men læs den selv.

Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!