Mandag, december 09, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

C. L. TAYLOR: LØGNEN

logneC. L. TAYLOR: LØGNEN. Oversat af MARIELLE NIELSEN HANSEN efter THE LIE. 371 Sider. Kr. 199,-
”Jeg ved, at dit rigtige navn ikke er Jane Hughes…” Det er lidt af åbningsreplik som får læseren til lynhurtigt at læse begejsret videre. Således starter denne sensation "Domestic-Noir thriller" ”Løgnen” og det er ikke løgn, at den røg direkte ind på alle bestsllerlister. Det bevirkede at C. L. Taylor er solgt i mere end 500.000 eksemplarer i England.
Hovedpersonen Jane Hughes har en dejlig kæreste, et fedt og dejligt job på et dyreinternat og et lillebitte hus på landet i Wales. Hun har aldrig været lykkeligere… men der er bare det - Hun lever på en løgn. For Jane Hughes findes i virkeligheden ikke!  
For fem år siden tog Jane og hendes bedste veninder på ferie sammen til Nepal. Men det de troede skulle have været en drømmerejse for dem alle, udviklede sig hurtigt til et uhyggeligt og katastrofalt mareridt. En hændelse der kostede to af veninderne livet. Jane har siden forsøgt at lægge fortiden bag sig og leve et ganske almindeligt liv. Men nu truer nogen anonyme kræfter derude. Nogen der kender den fulde sandhed om, hvad der skete. Nogen, der ikke akter at stoppe, før vedkommende har tilintetgjort Jane og alt, hvad hun elsker.
Løgnen – er beretning man ikke glemmer lige mewd det samme. En fortælling der gang på gang vender og drejer handlingen. Plottet er godt skruet sammen. Det er en Domestic-Noir thriller som hører blandt de bedste. Og C. L. Taylor har også skrevet to andre bøger nemlig Before I Wake og Accident og her i 2016 kommer The Missing.
Hvis de har samme standard som Løgnen – Er det bare at få dem ud til de danske læsere.
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!