Mandag, december 16, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

MARI JUNGSTEDT: DU GÅR IKKE ALENE

DugaarMARI JUNGSTEDT: DU GÅR IKKE ALENE. Oversat af Kamilla Jørgensen efter DU GÅR INTET ENSAM. 2013. 241 Sider. Kr.  
En varm sensommermorgen på Gotland i september. Sker en hændelse som sætter øen i choktilstand. Der forsvinder nemlig toårige Andrea Eliasson fra en skønhedssalon i Visby. Andrea var med mor på arbejde og ellers under opsyn. Ingen af de forbipasserende personer i den lille brostensbelagte gade langs Visbys ringmur har ikke set skyggen af barnet.
Der går for alvor panik da politiet to uger senere finder liget af en kvinde skjult i sivene i et sumpområdet ved Lojsta søerne. Et smukt, afsidesliggende naturområde med meget dybe søer.
Karin Jacobsson står i spidsen for efterforskningen. Hun får dog delvis hjælp af Anders Knutas, men kun delvist. For Knutas er sygemeldt og arbejder kun på halv tid. De to politifolk kæmper både med kærligheden og mod tiden for at finde Andrea og drabsmanden. For et eller andet sted i det stadigt tiltagende efterårsmørke, gemmer en kynisk morder sig. Og ikke nok med det, er der også en person stjæler børn. Men er det en og samme person?
Du går ikke alene er Mari Jungstedts 11. kriminalroman i serien om Anders Knutas og kollegaen Karin Jacobsson fra Visby Politi.
Jungstedt leverer endnu en gang et godt plot og spænding og hun lægger op til at man som læser ikke kan vente på tolveren der har titlen: Den Man Älskär.
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd