Lørdag, oktober 19, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

KATJA VESSELBO DØSSING: ANDRE FOLKS BØRN

andreKATJA VESSELBO DØSSING: ANDRE FOLKS BØRN. 277. Sider. Kr.
Handlingen sættes på fuld skrue da toppolitikeren og hovedpersonen Eva Quist fra partiet Liberal demokraterne overtager posten som politisk ordfører. Hendes parti på Christiansborg rammes kort efter af trusler og skandalesager. Samtidig stikker hendes 16-årige adoptivsøn Mathias af. Denne hændelse bevirker at Eva Quist må kæmpe for at hemmeligholde en sag fra fortiden, der truer med at lægge hendes liv og karriere i ruiner.
Da Eva Quist modtager de mystiske trusselsbreve på Christiansborg, begynder hendes sekretær Rebecca Svensson på eget initiativ at grave i politikerens hemmeligheder. Sammen med sin søster, der er journalist, involverer hun sig pludselig i en farlig jagt på sandheden om den gamle sag, som trækker røde tråde tilbage til en aktivist-gruppe på Samsø og et børnehjem i Indien. Eva Quist presses fra alle sider og hun tvinges til at tage et drastisk valg for at redde sig selv og sine kære.
ANDRE FOLKS BØRN - er en tankevækkende og aktuel spændingsroman om adoptionsindustriens dystre bagside. Om det politiske magtspil og rævestregerne hvor intet middel der kan ramme modstanderen tages i brug uden blussel. Det er også en medrivende fortælling om skæbnesvangre løgne og forældre, der elsker deres børn, selvom de er fattige. En spændingsroman der er inspireret af virkelige hændelser.
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!