Lørdag, december 07, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

LEE CHILD: INGEN VEJ TILBAGE

ingenvejLEE CHILD: INGEN VEJ TILBAGE. Oversat af Jakob Levinsen efter NEVER GO BACK. 2013. 422 Sider. Kr.
Ingen Vej Tilbage - er det 3. bind som er udgivet efter Jentas tog forfatterskabet til sig. Og allerede nu kan oplyses at 4. bind udkommer i starter af 2017. med titlen Efterlyst. Samtidig kan vi oplyse, at 20. oktober er nærværende bog Ingen Vej Tilbage på det hvide lærred. Status er at nu, er dr på dansk udgivet 10 bøger af Lee Childs p.t. 18 udgivne bind.
Som det sidste bind Værd At Dø For beslutter Jack Reacher at han vil opsøger Major Susan Turner. Hun er stemmen i telefonen som han straks fattede sympati for. Hun skulle befinde sig i det sneklædte South Dakota nordøstlige Virginia: der også er  bestemmelsesstedet  for militærpolitiets 110. specialenhed. Den gamle stenbygning, der udgør Reachers tidligere arbejdsplads. Samtidig er det også det tætteste på ”et hjem”, han nogensinde har haft.
Reacher er rejst tværs over landet men i stedet for at møde major Turner. Han stilles i stedet over for en seksten år gammel mord-anklage og en tvungen genindkaldelse til hæren.
Nu hører Reacher ikke til den type personer, der stikker af når lokummet brænder, derfor sætter han alt ind på at opspore Turner og rense sit navn. Desværre bliver der for Reacher "Ingen vej tilbage". Inden han får set sig om er forfulgt af både hæren, FBI, det lokale politi og fire uidentificerede bøller. Det udvikler sig til en hæsblæsende jagt på retfærdighed som ikke går stille af. Jack Reacher må dele mange ”håndmadder” ud før han får udreddet trådene sammen med Turner.
Umiddelbart skulle man tro at kvindelige læsere ikke var begejsret fra denne hårdtslående og iskolde helt. Men tværtom, er damerne lige så begejsret for Reacker som undertegnede det er sikkert. Lur mig om ikke flere af de kvindelige læsere dukker op i biograffens mørke for at se Tom Cruise folde sig ud som Jack Reacher. som undertegnede vil gøre.
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!