Mandag, december 16, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

LOTTE & SØREN HAMMER: MØRKEMANDEN.

morkLOTTE & SØREN HAMMER: MØRKEMANDEN. 403 Sider. Kr.299,95

Den vrisne Konrad Simonsen er tilbage. Konrad har forladt politiet og arbejder nu for et privat konsulentfirma. Han bliver i al diskretion af Justitsministeriets departementschef hyret til at udredde en mærkelig sag. Den drejer sig om en udviklingshæmmet pyroman med et stort antal brande på samvittigheden. Men tilsyneladende er han også blevet dømt for en hvor han er uskyldig.

Det visser sig hurtigt at sagen ikke er så lige til. Konrad Simonsen må snart erkende, at der spændes ben for ham. Bl. a. har PET viser ikke videre lyst til genåbne sagen for at at hjælpe ham, tværtom. Der er ugler i mosen.

Sideløbende har Konrads gamle arbejdsplads Drabsafdelingen, som nu ledes af Arne Pedersen, fået en spektakulær sag: To mænd er blevet overfaldet og har fået bortopereret deres ene hånd, men mærkeligt nok har ingen af ofrene ønsker at bistå politiet med opklaringen, heller ikke da en bilbrand får fatale følger.

Til sidst ender sagen som ingen i deres vildste fantasi kunnet have forestillet sig. Den er langt mere uyggelig og modbydelig. Bag det hele står en person der kaldes Mørkemanden.

Søskendeparret Hammer leverer en medrivende intrige og præsenterer et alt andet end hyggeligt søskendepar. De er fremragende beskrevet.

Our website is protected by DMC Firewall!