Lørdag, oktober 19, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

ROBERT GALBRAIT: ONDSKABENS HØST.

ondsROBERT GALBRAIT: ONDSKABENS HØST. Oversat af Agnete Dorp Sternfelt efter CAREER OF EVIL. 2015. 513 Sider. Kr.

Tredje bind starter meget brutalt. Cormoran Strikes medhjælper Robin Ellacott modtager en mystisk pakke. Hun bliver chokeret da hun opdager indeholdet er en kvindes afhuggede ben. Hendes chef, privatdetektiv Cormoran Strike, er mindre overrasket, men ikke destomindre alarmeret. Der er nemlig fire mennesker fra hans fortid, som han mener, kunne være de ansvarlige bag pakkens indhold – og Strike ved også, at kun én af dem er i stand til at begå sjælsrå og vedvarende vold.

Politiet fokuserer kun på den ene mistænkte, som Strike bliver mere og mere overbevist om, ikke er gerningsmanden. Vanen tro tager han og Robin sagen i egen hånd og dykker ned i de tre andre mænds dystre og forkvaklede verdener. Men i takt med deres efterforskning, indtræffer flere og flere grufulde gerninger. Til sidst er det kapløb med tiden for de to detektiver.

Ondskabens Høst- er den tredje roman og den bedste til dato i den anmelderroste serie med Cormoran Strike og hans trofaste assistent Robin Ellacott. Det er en uhyggelig og djævelsk velkonstrueret hårdkogt kriminalroman. Den bringer læseren ud på kanten af lænestolen. Medriven de nervepirrende læsestof med en intelligent plot.

Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!