Mandag, december 09, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

M. R. HALL: PLANLAGT DØD

planM. R. HALL: PLANLAGT DØD. Oversat af Lars Zacho Maarup efter THE CHOSEN DEAD. 2013. 415 Sider. 220,-Kr.

Den 5. bog fra M. R. Hall. Planlagt Død involverer ligsynsdommeren Jenny Cooper i en rigtig møjbeskidt sag hvor flere offentlige organisationer er indblandet.

Sagen sættes i gang af en mand umotiveret springer i døden fra en motorvejsbro. Men da ligsynsdommeren, Cooper, undersøger det tilsyneladende selvmord, forventer hun ikke at det en har forbindelse til den trettenårige Sophies død af en aggressiv meningitis. Jo mere Jenny efterforsker viser det sig hurtigt at dødsfaldene trækker lange tråde over kontinenterne og tilbage i tiden. Modstanderne hun er oppe imod er kyniske magtmennesker og korrupte videnskabsfolk. Snart kommer sagen pludselig meget meget tæt på hendes egen person og dem rundt om hende. Og det hele ender i et dramatisk kapløb med tiden.

M R Hall har med sine fire andre bøger vist at intet overlades til tilfældighederne. Han gennemresearcher sit materiale grundigt til mindste detalje. Denne gang har han bevæget ind i den genetisk videnskab og medicinindustriens mere lyssky aspekter.

Hall´s nye bog er spændende fra start til slut. Og så er den takkevækkende.

Vi ser frem til den 6. krimi Branden som er næste gensyn Jenny Cooper. Den skulle ligge på boghandlerdiske i marts måned.

Finn Hansen.

.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd