Mandag, december 09, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

GARD SVEEN: HELVEDET ÅBENT.

helve1GARD SVEEN: HELVEDET ÅBENT. Oversat af efter HELVETE ÅPENT. 378 Sider. Kr. 299,95
Norske Gard Sveen røg lige ind i det norske krimiparanas da han bragede igennem med Den Sidste Pilgrim. I 2013. Den vandt da også både ”Riverton-Prisen” og ”Glasnøglen”. Derfor er der store forventinger til ham om det nu var en enlig svale? Det kan vi godt garanterer her - Det Var Det Ikke -Tværtom. Og nu kan han glæde sig over at han også er braget ind på den internationale krimiscene.
Åbningsscenen: Politimanden Tommy Bergmann finder i en lejlighed i byen en grusomt tilredt, prostitueret pige. Hun er slagtet på den mest bestialske måde. Måden som nøjagtigt svarer til seriemorderen og psykopaten Arne Rasks kendte mordmetoder. Men han sidder godt og grundigt indespærret på en sikret psykiatrisk afdeling. Så spørgsmålet er, enten er Rask uskyldig, eller også er der en kopimorder et sted derude ? Rask får sin sag genåbnet ved at trække en, og kun én af sine egne tilståelser tilbage. Nemlig mordet på sin gamle elev Kristiane. Sagen hvor der kun var indicier og ingen beviser i. Rask kommer aldrig ud, siger hans aldrende psykiater, men han går snart på pension, og hvad sker der så når han er væk ? Kristianes mor læser om sagen. Hun er sikker på, at datterens gamle skolelærer, Rask, er uskyldig dømt – og det hun antyder er, at hun ved det hele, men ikke agter at fortælle det. For hvis hun gør det, vil en hemmelighed blive afsløret, og den har hun nemlig fortiet siden mordet i 1988. Langsomt (men sikkert) arbejder Tommy og hans kollega Susanne Bech sig vej ind i menneskets aller mørkeste steder – helvede er åbent!
Vi advarer med det samme dette er ikke en bog for læsere med sarte nerver den er rå og brutal men også s…. hamrende spændende!
Finn Hansen.
PS. Vi er i gang med det 3. bind Blod I Dans.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd