Mandag, december 16, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

PERNILLE BOELSKOV: GRANITGRAVEN

ganit PERNILLE BOELSKOV: GRANITGRAVEN. 303 Sider. Kr. 199,- Pernille Boelskov er debutant i krimigenren. Og hendes første krimi er en ægte ”Bornholmer-Krimi”. Historien starter med at en ung mand findes myrdet i et nedlagt granitbrud på solskinsøen, men der er ingen kender ham. Det vil dsige der er lige undtagelsen, bogens hovedperson præsten Agnethe Bohn, Hun kan identificerer ham som russeren Daniil Khristov.
Agnethe har det uhyggeligt svært ved at falde til som præst i Rønne, med en masse fnidder fnader i kirkens admistration.  Tilstanden  bliver ikke lettere, da hun begynder at blande sig i efterforskningen af mordet på Daniil Khristov. En mordgåde, der trækker tråde tilbage til russernes besættelse af Bornholm i 1945. Bornholm blev nemlig først helt frit nogen tid efter resten landet.
Samtidig forsøger Agnete at forholde sig til sin bornholmske fortid og fætteren Lars, som hun ikke har set i mere end 15 år, men som nu er politiets efterforsker på sagen.
Det er en spændende og ganske interessant historie som bliver præsenteret for læseren og tidsepokerne bliver brugt på en meget  god måde som giver historien et realistisk præg.
Granitgraven får de varmeste anbefalinger både til bornholmske læsere og andet godtfolk.
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!