Onsdag, februar 20, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

PAULA HAWKINS: KVINDEN I TOGET

togetPAULA HAWKINS: KVINDEN I TOGET. Oversat af Steffen Rayburn-Maarup  efter THE GIRL ON THE TRAIN. 391 sider. Kr. 199,-
Det mangler ikke på anbefalinger da Kvinden I Toget udkom. Og naturligvis skriver man ikke at bog ikke er god. Men det var næsten for meget tænkte undertegnede – Men det blev hurtigt gjort til skamme.
Handlingen :Toget holder foran det samme hus hver morgen når Rachel tager 8,04 toget ind til London. Rachel betragter det smukke unge par, som bor i huset, og fantaserer om, hvad de hedder, og forestiller sig, at deres liv er helt perfekt.
Men en morgen ser Rachel noget dybt chokerende hændelse i huset  fra sit vindue i toget – og kort efter er kvinden forsvundet fra huset. Rachel kontakter politiet og begynder at blande sig i efterforskningen. Men Rachel er ikke noget pålideligt vidne – faktisk kan hun ikke stole på sig selv og som historien skrider frem får læseren at vide hvorfor Rachel er som hun er. Hun er både, fraskilt. Fordrukken, forpint og forløjet. Rachel er kun den ene af tre andre kvindestemmer der alle sammen som rackel har let til at lyve.
Det er kort og godt simpelthen en de bedste psykologiske kriminalromaner vi er blevet præsenteret for i lang tid undtagelsen er Pierre Lemaitres Alex, Irene og Camille. Kvinden I Toget er af samme fremragende kaliber. En af dette års helt store læseoplevelser.
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!