Mandag, juni 17, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

LEE CHILD: VÆRD AT DØ FOR

vardLEE CHILD: VÆRD AT DØ FOR. Oversat af Jakob Levinsen efter WORTH DYING FOR. 2010. 426 Sider. Kr. 199,-

Så er der atter dømt ”farvel nattesøvn”. Why ? Ny Lee Child på natbordet. Off Course.

Atter er Jack Reacher på landevejen og denne tur bringer ham i dødbringende problemer i bondelandet Nebraska. Det er en bizar hændelse. En person kommer ind på beværtning og brækker næsen på en kvinde der befinder sig på stedet. Det synes Jack Reacher ikke om. Sådanne noget, gør man bare ikke over for en dame. Hans videre reaktion bringer ham i konflikt med vognmandsemperiumet familien Duncan, en lokal klan, der har skræmt en hel egn til underkastelse. Derefter går reacher i gang med at få ryddet op i bondelandet.

I distriktets fortid ligger der nemlig en gammel, uløst sag om et forsvundet barn, der for alvor fanger Reachers interesser.

Familien Duncan vil af med Reacher – og de skyer ingen midler for at få ham elimineret. Det er nemlig ikke kun hemmeligheder fra fortiden, klanen forsøger at skjule. For deres egen farlighed til trods er de blot det et lille led nederst i en vidtforgrenet forbryderisk fødekæde. Naturligvis ville det være nemmere for Reacher at styre fri af de massive problemer, som hans indblanding vil medføre. Men som læseren ved, er det umuligt for ham at holde nallerne væk.

Det er atter et plot som chokerer til sidst. Det er en medrivende, neglebidende, actionfyldt thriller og med humoristisk indslag midt i slagets gang.

PS. Og der er nyt gensyn med helvedshunden Reacher i Ingen Vej Tilbage til efteråret.

Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!