Mandag, juni 17, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

JONATHAN HOLT: BORTFØRELSEN

bortJONATHAN HOLT: BORTFØRELSEN. Oversat afStephen Rayburn- Maarup efter ABDUCTION. 2014. 397 Sider. Kr.
Bortførelsen – Er det andet bind i trilogien Carnivia - der som bekendt startede med Uhyrligheden og afsluttes med The Boatman.
Den starter med Mia, datter af en højdekoreret amerikansk soldat, bliver bortført fra en italiensk swingerklub hun har vovet sig ind i. Samtidig finder en gruppe aktivister et gammelt skelet på en mlitær byggeplads i Vicenza. Kort efter dukker der en række videoer op. Videoer viser af den tilfangetagne Mia bundet foran aktivisternes logo. Senere viser de følgende videoer, hvor hun bliver tortureret mere og mere. Eller gør hun? Og har de to forbrydelser i hele taget noget med hinanden at gøre og kan carabinierierne, Venedigs politi, nå at redde Mia inden hun dør?
Igen er det strømeren Kat Tapo der må i arbejdstøjet og sammen med både sin tidligere elsker og kollega Aldo Piola og sammen med Holly Boland, en tidligere veninde og ansat på den amerikanske militærbase i Venedig. Deres gamle personlige konflikter må de lægge bag sig, mens de efterforsker sagen, der hele tiden er et kapløb med tiden.
Sagen udvikler sig da grundlæggeren af hjemmesiden Carnivia, Daniele Barbo, modtager mails fra Mias kidnappere og han bliver  involveret i efterforskningen. Han må samarbejde med Kat, Aldo og Holly og i jagten på bagmændene og på den bortførte pige. En hæsblæsende jagt der går både gennem det virkelige Venedig og gennem den virtuelle kopi af byen, Carnivia, hvor ukendte gerningsmænd lurer i skyggerne og hvor alle har masker på.
Andet bind holder spændingskurven på formidabel måde. Og plottet kommer helt bag på læseren. Vi glæder os til sidste bind på trilogien.
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!