Mandag, juni 17, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

JONATHAN FREEDLAND: DEN TREDJE KVINDE.

den3JONATHAN FREEDLAND: DEN TREDJE KVINDE. Oversat af efter THE THIRD WOMAN. Sider. Kr. 199,-
Jonathan Freedland som er mest kendt for sine bøger skrevet under pseudonymet Sam Bourne har med Den Tredje Kvinde skrevet en af de mest originale thrillers i mange år. Plottet er nemlig fremragende og fascineret kreeret.
For Freedland opstiller dette scenarie, at De Forenede Stater og Kina har indgået en chokerende handel. USA må til gengæld for at få  eftergivet en milliardgæld tillade Folkerepublikken Kina – som nu er verdens førende supermagt – etablerer en permanent militær tilstedeværelse på amerikansk jord. Grunden er at mange års økonomisk tilbagegang har gjort Amerika økonomisk sårbar, og beviser på Kinas kulturelle og politiske dominans findes nu overalt i staterne.
Bogens hovedperson Madison Webb er journalist. Hun  er besat af at afsløre de mange løgne og den korruption, der har ødelagt hendes engang så mægtige og den gang førende land. Og da hendes søster Abigail bliver brutalt myrdet, og politiet hævder, at det er en enkeltstående forbrydelse. Men den hopper Madison ikke på. Hun har mistanke om, at politiet skjuler noget. Noget tyder på, at hun ret, for det er uhyggelige ting der kommer for dagens lys da hun stædigt graver efter svar. Hun opdager, at hendes søsters død kan være en af mange lignende mystiske dødsfald… og en del af en farlig konspi-ration. Selv om hendes liv er i fare, nægter Madison at give op og slippe historien. Og før eller senere må hum berede sig på at blive nødt til at stå ansigt til ansigt med de magtfulde kræfter, der er fast besluttet på at skjule sandheden.
SOM SKREVET EN AF DE BEDSTE OG MEST ORIGINALE THRILLERS!
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd