Onsdag, februar 20, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

GUILLAUME MUSSO: OPKALD FRA EN ENGEL

engelGUILLAUME MUSSO: OPKALD FRA EN ENGEL. Oversat af Victoria Wetzynihius efter L´APPELLE DE L´ANGE. 409 Sider. Kr.
Temat i Opkald Fra En Engel – drejer sig om en forbytning. IJKF lufthavnen støder en mand og en kvinde sammen og under tumultert kommer de til at forbytte mobiltelefoner. Madelaine og Jonathan har aldrig før mødt hinanden før. Og da de opdager fejlen.Da de opdager fejlen, er de 10.000 kilometer fra hinanden. Hun Sidder hun i Paris og han sidder i San Francisco. Inden de får byttet mobilerne tilbage. Sker der det ”at de kommer til at kigge i  hinandens telefoner”
Det afsløres hun er blomsterhandler i Paris, og han er restaurationsejer i San Francisco.Den videre ”snagning” viser helt andre hemmeligheder som fører til uventede opdagelser.
hver især nysgerrigt at undersøge indholdet på den andens telefon. Utilgiveligt af begge, men langsomt bliver de mere og mere optaget af at snage i hinandens liv, hvilket fører til deres skæbner bliver forbundet af en hemmelighed, de begge troede var mørklagt for altid.
Det er en spændingsroman der gang på vender og drejer handlingen og læseren tror hver gang nu er der fod på handlingen for endnu at obseverer at det er der ikke. Denne unge franske forfatter Forrygende serverer en gang action der får de varmeste anbefalinger.
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!