Mandag, juni 17, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

DENNIS JURGENSEN: HVISKENDE LIG

hviDENNIS JURGENSEN: HVISKENDE LIG. 508 Sider. Kr. 299,95
Dennis Jürgensen har for alvor fået tag i de voksenes læserskare. Det er sket   med sin kriminalserie med kriminalkommissær Roland Triel som hovedperson. Han er fremragende til at kreere sine personer. Det gælder både hoved-og bipersoner. I denne historie  gælder det især Eigil, han fik  straks undertegnede til at tænke på en vis ”Lenny” fra en af de gamle Steinbeck klassikere.
I Hviskende lig – Er der en kvæler løs i København. Gerningsmanden går efter helt unge kvinder og beskrives af flere vidner som kæmpestor, ja nærmest på størrelse med et hus. Roland Triel og kollegaerne fra Politigården bliver sat på sagen. Samtidig dukker et velbevaret lig af en skolepige. En pige der forsvandt sporløst 40 år tidligere. Liget af hende findes i en mose ved Vestvolden, og så må Triel & co. påtage sig endnu en opgave. I fritiden indleder han et samarbejde med journalisten Thor Brandt, og ad snørklede veje kommer de to mænd på sporet af en hævngerrig person fra Triels fortid. Personen kan være den der myrdede hans kone og traumatiserede datteren Andrea. Jo mere den uhyggelige sag udvikler sig, jo nærmere kommer døden  tættere ind på Triel. Pludselig er ikke bare ham selv men også  hans nærmeste der befinder sig i den yderste livsfare.
Dennis Jürgensen leverer et spændende og medrivende krimidrama. Han er en dreven forfatter han kan det der der med i slutningen af hver kapitel sætter en cliffhænger. Læseren sættes på pinebænken medens han lige tager et par andre kapitler i mellem indtil han forsætter igen vor læseren spændt ventede på og hvad der så skete videre.
Dette kolde gys anbefales på det varmeste.
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd