Søndag, juli 23, 2017

Seneste Anmeldelser..

Breaking News!

HENT DET NYESTE KC BLAD NU

NU KAN DU HENTE DET NYE KRIMI CIRKLEN BLAD NR 2 . 2017

LinkB.A. PARIS: BAG LUKKEDE DØRE

bagB.A. PARIS: BAG LUKKEDE DØRE: Oversat af Stig W. Jørgensen efter BEHIND CLOCED DOORS. 303 Sider. 199,95
Kender du Jack og Grace?
Han ser bare ikke kun godt ud, han er en hjerteknuser for det kvindelige køn også er velhavende. Crace er både, veluddannet, charmerende og elegant. Han er advokat og fører sager for voldsramte kvinder og har aldrig har tabt en eneste sag. Hun er den perfekte hustru, der forguder sin mongolide lillesøster Millie. Crace er også fremragende til både havearbejde og at lave mad. De er stadig nygifte, men det virker allerede, som om de har alt. Omgivelserne kan bare ikke undgå at kunne lide parret. Man bliver fortryllet af al luksussen og den lette stemning i deres hjem, af deres imponerende middagsselskaber. Man får lyst til at lære Grace bedre at kende.
Men det er ikke så let, for Jack og Grace er mildest talt uadskillelige.
Nogle ville sige, at det er idealet på den ægte kærlighed. Andre vil derimod undre sig over, hvorfor Grace aldrig tager telefonen. Eller hvorfor hun aldrig alene kan mødes med veninderne til en kop kaffe, selv om hun ikke arbejder. Hvordan hun kan lave så overdådige måltider og stadig være så unaturlig slank. Eller hvorfor hun tilsyneladende aldrig tager noget med sig, når hun går hjemmefra, ikke engang en kuglepen. Og hvorfor alle vinduerne i stueetagen er sikret med metalskodder.
Kender du Jack og Grace? Nej det gør Du ikke, ikke før du har har været igennem en rystende nervepirrende spændende fortælling. Et psykologisk  drama der bringer dig helt ud på kanten af lænestolen indtil du lægger bogen fra Dig.
Hold øje med B.A. Paris. 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd