Søndag, juli 23, 2017

Seneste Anmeldelser..

Breaking News!

HENT DET NYESTE KC BLAD NU

NU KAN DU HENTE DET NYE KRIMI CIRKLEN BLAD NR 2 . 2017

LinkLEE CHILD: DEN RETTE MAND

den retteLEE CHILD: DEN RETTE MAND. Oversat af Jakob Levinsen efter A WANTED MAN. 2012. 420 Sider. Kr. 199,95
Fire mennesker sidder i en bil på vej gennem Midtvesten med kurs mod Chicago. Den ene af mændene er Jack Reacher som er taget op og har fået sig et lift østpå. Chaufføren kører, med øjnene rettet på vejen. En anden sidder ved siden af ham og fortæller historier, der slet ikke hænger sammen. Og en kvinde sidder på bagsædet, stille og bekymret. Så er der atter linet op til en ny farlig mission for Reacher som også lige er ”den rette mand”.
Ikke langt bag de fire personer ligger en mand stukket ihjel i en gammel pumpe­station. Ofret er blevet set gå derind sammen med to andre, men kom aldrig ud igen. Alt tyder på det er en likvidering. Knivdrabet er nemlig yderst professionelt udført, og gerningsmændene er som sunket i jorden. Politiet er på stedet i løbet af få minutter, og kort efter ankommer FBI, fulgt af to andre statslige enheder. Sagen har højeste bevågenhed hos alle de involverede instanser, men ingen vil røbe hvorfor, eller hvem den dræbte er.
Det eneste, Reacher ønskede sig, var bare et lift mod Virginia. Men intet er, hvad det ser ud til, og han opdager snart, at han befinder sig midt i et omfattende komplot, der gør ham til en trussel – for begge sider på samme tid. Reacher i karakter og rydder til sidt godt og grundigt op i moradset. Atter en intens og nervepirrende fortælling. Anbefales varmt.  
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!