Onsdag, juli 17, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

RACHEL ABBOTT: KUN DE USKYLDIGE

kundeRACHEL ABBOTT: KUN DE USKYLDIGE. Oversat af Louise Urth Olsen efter ONLY THE INNOCENT. 2012. 579 Sider Kr
Rachel Abbot er et nyt navn som danske læsere præsenteres for. Hvilket i kunne se i portrættet af forfatteren i KC 1-2017. Med 1. pladsen på Boggiganten Amazons Bestsellerlister og 500.000 solgte bøger må man sige at Abbott har gjort sin entre med en kæmpesucces.
Det der driver læseren igennem 580 sider er hendes formåen med at holde læseren i skruestik grundet et meget originalt plot og en uhyre interessant persongalleri. Og faktisk røbes der meget for læseren med det samme. For det fastslås at....
Det er en mand er død. Og morderen er en kvinde. Men hvilke hemmeligheder gemmer sig under overfladen, der er så forfærdelige at en mand måtte dø?
Da Laura Fletcher vender tilbage til sit hjem i Oxfordshire, og finder en horde af journalister foran porten ved hun straks, at der er noget helt galt. Hun modtager den chokerende nyhed, at hendes mand er blevet brutalt myrdet, og ifølge politikommissær Tom Douglas er der stadig ingen tvivl om, at morderen er en kvinde.
Laura er fanget i et ægteskab der har ført hende fra glamourøst femstjernet luksus i London, Venedig og Positano, til et dystert og utæt gods i det landlige Oxfordshire, men også disse forskellige oplevelser har gjort, at hun har lært at holde sine hemmeligheder tæt ind til kroppen. Men der er især én hemmelighed hun aldrig har delt med nogen, og hun er ikke alene. For efterhånden som historien udvikler sig, ser det nemlig ud til, at alle kvinderne i hendes mands liv har noget at skjule.
Kun De Uskyldige er en psykologisk thriller man ikke glemmer lige med det samme. Og forfatteren og forlaget er klar med næste bog. Det er godt nok nummer tre i serien titlen er Sov Sødt og den kan man glæde sig til 5. oktober i år.
Finn Hansen.  

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd