Søndag, juli 23, 2017

Seneste Anmeldelser..

Breaking News!

HENT DET NYESTE KC BLAD NU

NU KAN DU HENTE DET NYE KRIMI CIRKLEN BLAD NR 2 . 2017

LinkINGER GAMMELGAARD: BRÆNDENDE SKYLD.

br12INGER GAMMELGAARD: BRÆNDENDE SKYLD. 162 Sider. Kr.
Denne bog er digital og et eksperiment hvor veteranen og krimiforfatteren skrev 6 kapitler med mellemrum så det faktis blev en serie hvor læseren spændt ventede på næste kapitel.
Brændende Skyld – Starter med at politibetjenten Johan Boje bliver påkørt og dræbt af en bil i høj fart foran sit hjem. Det hele sker for øjnene af hans 9 årrige søn Lukas. Ofret Bojes chef, Axel Borg, er en af de første på gerningsstedet. Det går hurtigt op for Borg, at det ikke er en ulykke, men et yderst brutalt og veltilrettelagt drab.  
Lukas som overværede påkørslen påstår, at det var en betjent, der sad bag rattet. Spørgsmålet er, om det bare drengens livlige fantasi? Et overvågningskamera bekræfter dog imidlertid sønnens påstand – en skikkelse i politiuniform der kørte bilen den fatale aften. Roland Benito, efterforsker hos Den Uafhængige Politiklagemyndighed, bliver sat på sagen. Og han starter med om hvem der event. af Johan Bøjes kolleger havde grund til at begå det voldsomme drab?
Roland Benito slår sig modvilligt sammen med Anne Larsen, journalist hos TV2 Østjylland.
Det viser sig snart at der trækkes tråde og forbindelser tilbage til en brand, der fik store konsekvenser for en lokal familie. Måske var branden ikke en ulykke? Det går op for Roland og Anne, at drabsmotivet et helt andet end forventet. Jagten går nu ind på at forhindre, at gerningsmanden slår til igen.
 Inger Gammelgaard Madsen befæster hun er og bliver en Danmarks bedste kriminalforfattere. Det har hun bevist både med denne lille perle og de 9  andre titler hun har skrevet og undertegnede skæver til Natbordet hvor den 10. ligger og venter.
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!