Søndag, juli 23, 2017

Seneste Anmeldelser..

Breaking News!

HENT DET NYESTE KC BLAD NU

NU KAN DU HENTE DET NYE KRIMI CIRKLEN BLAD NR 2 . 2017

LinkKRISTOFFER DAHL: SELVMORDEREN

selvKRISTOFFER DAHL: SELVMORDEREN. 490 Sider. Kr. 299,-
Det er almindelig praksis der anvendes når det konkluderes, at et dødsfald skyldes selvmord. Og straks efter stopper alt efterforskning med det samme. Drabsmanden er offeret. Sagen er dermed lukket.
Dette svar er bare ikke tilfredsstillende for ateisten og hovedpersonen André Camus, verdens eneste selvmordsefterforsker. Han vil nemlig finde svar til de efterladte. For hvad var grunden før vedkommende tog så drastisk et skridt ? Som Camus selv siger: ”Mit speciale er at hjælpe folk af med skeletterne i skabet.”
Men lige meget hvor mange svar, han har givet efterladte, så mangler han stadig svar på sit eget vigtigste spørgsmål: ”Hvorfor er det tilsyneladende kun mig, der ved, at min kone blev tvunget til at begå selvmord?“
Det (spørgsmålet) har drevet André Camus ud over kanten, og medført et forfejlet selvmordsforsøg der har resulteret i at han blev anbragt på psykiatrisk afdeling.
Nu bliver han udskrevet og får tvunget følgeskab af den unge kristne Ravi Chesterton. Sammen drager de ud for at løse flere selvmordssager, samtidig  prøver det umage par at opklare selvmordet på Andrés kone.
Det er en anderledes og interessant original spændende historie.  Plottet er godt konstrueret. Anbefales.
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!