Onsdag, juni 19, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

EDDIE THOMAS PETERSEN: VÆRELSE TIL LEJE.

varelseEDDIE THOMAS PETERSEN: VÆRELSE TIL LEJE. 292 Sider.  Kr
Det udvikler sig til en katastrofe da den midaldrende og ensomme bankfuldmægtig Lennart Bygholm Nielsen. Det sker ved at han beslutter at leje et værelse ud. Det resulterer i at han får vendt op og ned på sin ensformige hverdag.  For mødet med hans nye logerende, 24-årige Natasja fra Ukraine, bliver et indblik i et helt andet univers, han ikke før har kendt til.
Den nye hverdag får nemlig en brat ende, da kriminalpolitiet en dag ringer på døren. For Natasja er forsvundet sporløst. Man frygter, hun er død. Og hvem er mere oplagt til at stå bag end hendes midaldrende, mandlige udlejer?
Konfrontationen med ordensmagten får Lennart til sprælle i nettet. Men jo mere han spræller, jo værre udvikler sagen sig. For hvad er det, Lennart ikke kan huske? Og ikke mindst hvad er det, han skjuler fra sin nylige fugletur til Sverige? Og hvad var egentlig  det realistiske forhold mellem Lennart og hans lejer?
Det er et godt plot. Det virker realist og dialogen mellem politiet og den gode Lennart sidder lige i skabet. En spændende interessant og overrakende krimi. Anbefales varmt.
Finn Hansen..

Our website is protected by DMC Firewall!