Søndag, juli 23, 2017

Seneste Anmeldelser..

Breaking News!

HENT DET NYESTE KC BLAD NU

NU KAN DU HENTE DET NYE KRIMI CIRKLEN BLAD NR 2 . 2017

LinkKAREN STRANDBYGAARD: SE IKKE VÆK.

seikkeKAREN STRANDBYGAARD: SE IKKE VÆK. 240 Sider. Kr.
det er Karen Strandbygaard debutroman og hun er et spændende bekendtskab.
Hovedpersonen Anna er bange for alt, og det er kun blevet værre, efter hun har fået børn. Hun er lidt af en hønemor. Hun maler hele tiden fanden på væggen. Derfor har hun og husbonden Marco besluttet at tage deres femårige tvillinger med på chartertur til Thailand. Her skal de bare nyde at være sammen og få lidt mere ro på deres liv og tilværelse.
Alligevel har de knap nået at pakke kufferten ud i ferieparadiset, før Anna er overbevist om, at et mystisk ældre tysk ægtepar er ude efter datteren Maria. For hvorfor bliver de to ellers ved med at dukke op, hvor Anna og familien er? Og hvorfor stirrer de altid på Maria og giver hende gaver i massevis?
Marco slår det hen - det er som sædvanlig noget Anna bare bilder sig ind. Men Anna ved, der er noget galt, og hvad det betyder: Hun må ikke slippe børnene af syne. Ikke så meget som et øjeblik. For i det øjeblik kan det værste ske.
Der er en snigende uhygge i denne medrivende og spændende plot som overrasker. Vi ser frem til en ny Karen Strandbygaard historie.
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!