Søndag, juli 23, 2017

Seneste Anmeldelser..

Breaking News!

HENT DET NYESTE KC BLAD NU

NU KAN DU HENTE DET NYE KRIMI CIRKLEN BLAD NR 2 . 2017

LinkCLARE MACKINTOSH: JEG SER DIG.

jegCLARE MACKINTOSH: JEG SER DIG. Oversat af Annette Broberg Knudsen efter I SEE YOU. 325 Sider. Kr. 249,95
Bortset fra titlen Jeg Ser Dig har været brugt før, (det var de to svenske søstrer Camilla Grebe & Åse Träff  der udgav den i 2009)  er det absolut en værdig 2. er til Clare MacKintosh´s Jeg Lader Dig Gå.
Handlingen starter med bogens hovedperson Zoe Walker er på vej hjem fra arbejde og sidder i metroen og bladrer i en avis. Pludselig studser hun op, for hun er faldet  over et billede af sig selv på datingside. Der er ingen logisk forklaring her på, hvorfor et uskarpt foto af Zoe er i en personlig annonce ved siden af en webadresse og et telefonnummer. Hun er fast besluttet på at finde ud af hvad det er der foregår, men da hun viser annoncen med billedet til sin familie, er de overbeviste om, at det bare er en kvinde, der ligner Zoe. Er det virkelig en fejl? Eller er noget skummelt på færde? Det kan vi afslører, at det er der i høj grad!
For så kommer der nemlig for alvor fart over hændelserne. Umiddelbart efter er en anden kvindes billede sat i samme blad. Der er bare det, at hun bliver fundet myrdet og flere kvinder og billeder dukker op og flere findes myrdet. Efterhånden bliver Zoe overbevist om, at det ikke kan være et tilfælde. Hun kan ikke længere lade sagen ligge. Uanset at hun selv kan være i livsfare...? Læseren bliver præsenteret for en række personer i Zoes omgangskreds, familie og venner. Til sidst bliver læseren totalt overrasket af den logiske løsning og endnu mere tyder det på at der er lagt op til en psykologisk  3´ fra Clare MacKintosh´s side. Men nyd denne perle af en Domestic Noir.
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!