Søndag, juli 23, 2017

Seneste Anmeldelser..

Breaking News!

HENT DET NYESTE KC BLAD NU

NU KAN DU HENTE DET NYE KRIMI CIRKLEN BLAD NR 2 . 2017

LinkMARIA KJÆR- MADSEN: VANVIDDETS DYBDER.

kvindeMARIA KJÆR- MADSEN: VANVIDDETS DYBDER. 368 Sider. Kr 299,95
Vandviddets Dybder – Er den 3. kriminalroman der har den forhenværende journalist og nu politielev på Politiskolen, Luna Kock.
Historien sættes i gang med at der en tidlig junimorgen splintres idyllen i et gammelt fiskerleje på Tåsinge. En lystfisker opdager en druknet kvinde i strandkanten. Luna – som skrevet har taget springet fra erfaren journalist ved Fynske Medier til lærevillig elev på Politiskolen – sidder nu sammen med sin praktikvejleder, Anton Holmdrup, i den patruljevogn, der kort efter bliver kaldt ud til gerningsstedet. Hurtigt udvikler sagen sig til en hektisk uge, hvor efterforskningslederen Thomas Jepsen og hans hold gang på gang må hente den ene druknede kvinde efter den anden frem fra politiets arkiver for mange år tilbage.
Naturligvis får Luna det svært ved at acceptere sin nye begrænsede frihed både i privatlivet og i sit nye job. Men hun bliver hen ad vejen mere og mere personligt involveret gennem sit fund af en samling håndskrevne breve, der alle indledes med ordene 'Elskede Vincent'. .
Maria Kjær-Madsen leverer for 3. gang en gang solid spænding med et fremragende plot og med et persongalleri der fanger fra start af.
Anbefales på det varmeste.
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd