Søndag, juli 23, 2017

Seneste Anmeldelser..

Breaking News!

HENT DET NYESTE KC BLAD NU

NU KAN DU HENTE DET NYE KRIMI CIRKLEN BLAD NR 2 . 2017

LinkLOTTE PETRI: DJÆVELENS VÆRK

djaeLOTTE PETRI: DJÆVELENS VÆRK. 284 Sider. Kr.
Lotte Petri er nu blevet forfatter hos Lindhardt & Ringhof. Og hun lægger ud med at præsenterer en ny person som tegner til at blive et spændende og interessant bekendtskab. Navnet er Josefine Jespersen hun er Retsantroprolog af profession. Hun bliver sat til at lede et project i forbindelse med Metrobyggeriet. Der skal flyttes over 1000 skeletter fra den nordlige del af Assistens Kirkegård på Nørrebro  for at give plads til den nye metrostation ved Nørrebros Runddel. Det vækker meget naturligt et ramaskrig, da mange mener, at gravfreden forstyrres. Men det er ikke nok til at standse metrobyggeriet.
Retsantropolog Josefine Jespersen, har samtidig til opgave at studere knoglematerialet, som skal indgå i et forskningsprojekt, før de jordiske rester bliver genbegravet. Sagen eskalerer en aften her bliver hendes kollega, arkæologen Rita Magnussen, brutalt dræbt og smidt ned i en åben grav. Ofret har fået et kors ridset ind i kraniet. Senere findes også en anden ung kvinde med det samme indgraveret kors myrdet på åben gade i det indre København.
Alt tyder på, at nu er der en satanistisk morder er på fri fod. Politiets   efterforsker Alexander Damgaard beslutter i desperation sig for at konsultere en eksorcist. Den højtplaceret katolske præst er overbevist om, at det er Djævelen der er på spil, og at årsagen er gravrydningen på Assistens kirkegården, som præsten mener har åbnet en port til det onde.
Herfra går det over stok og sten morderen myrder videre og anbringer det samme symbol på ofrene.
Lotte Petri leverer en spændende og medrivende nervepirrende fortælling som nok skal gå rent ind hos læserne. Og mon ikke at nu udenlandske forlag også får øjnene op for hendes forfatterskab det tror vi på Krimi-Cirklen.
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!