Søndag, juli 23, 2017

Seneste Anmeldelser..

Breaking News!

HENT DET NYESTE KC BLAD NU

NU KAN DU HENTE DET NYE KRIMI CIRKLEN BLAD NR 2 . 2017

LinkHENRIK FIIG: EN DIVAS BEKENDELSER.

divaHENRIK FIIG: EN DIVAS BEKENDELSER. 200 Sider. Kr.
Det er godt klaret af  musikeren og forfatteren Henrik Fiig på bare to år at have beriget den danske kriminallitteratur med tre læseværdige krimier.
I alle tre er hvedpersonerne Gianna og Torben. De har begge lige afsluttet en romantisk ferie på Bornholm og er igen trådt i arbejdstøjet i Detektivbureauet G & T. det sker da den smukke, feterede og kendte skuespiller, Beatrice Brammer, findes skuddræbt i sit hjem.
Der er bare det hun er den tredje københavnske kvinde, der, inden for kort tid, er blevet skudt på klos hold med et skud i panden. Beatrice Brammers velhavende forældre hyrer Detektivbureauet G & T til at efterforske drabet på deres datter. Den videre efterforskning bringer Torben og Gianna i kontakt med et farverigt og brogede persongalleri i og uden for det københavnske teatermiljø under deres opklaring af sagen. Det bringer parret på den kriminelle del af det mørke internet, hvor alt er til salg!
Spørgsmålet er har de dræbte kvinder en fællesnævner? Og hvad er motiverne? Eller er der en gal seriemorder på spil?
Den komplicerede sag fører til sidst detektivparret i en helt uventet retning, før det endelige opgør med gerningsmanden udspiller sig.
Henrik Fiig får de varmeste anbefalinger fordi man er atter en gang ganske godt underholdt.
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd