Onsdag, februar 20, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

S. K. TREMAYNE: ILDBARNET.

ildbaS. K. TREMAYNE: ILDBARNET. Oversat af Nanna Lund efter THE FIRE CHILD. 2016. 361 Sider. Kr 249,95
forfatteren bag pseudonymet S. K. Tremayne alias Sean Thomas bragede igennem med Faldet er nu aktuel med opus 2. Ligeså snart man giver sig i kast med den, så fornemmer man atmosfære og uhyggestemning som var en af datidens forfatter som Daphne du Maurier  og Mary Steward.
Handlingen: det seer tuilsyneladende endeligt, alting falder på plads for Rachel. Det sker da hun gifter sig med enkemanden David og opgiver singletilværelsen i London til fordel for det smukke landsted Charhallow House i Cornwall. For David er enhver svigermors drøm. Han er både flot og rig – og far til den usædvanligt smukke og kærlige lille dreng: Jamie.
Men kort efter brylluppet begynder Jamie at ændre adfærd. Han kommer med mærkelige dystre forudsigelser og hævder at have set sin afdøde mors genfærd. Snart får Rachel selv de samme bange anelser: for hvad skete der egentlig med Jamies mor – og ikke mindst  havde David noget med hendes død at gøre? Langsomt begynder david også at ændre adfærd og en undertone af uhygge dukker mere og mere frem mellem linjerne. Mens Rachels drøm om det perfekte liv langsomt forsvinder ind. Samtidig lægger vintermørket sig truende over Charhallow House og med det vokser angsten og bekymringen. For tænk hvis Jamies seneste forudsigelse holder stik: "Du dør, før det bliver jul.”
Ildbarnet - er en pageturner af format. Den er spændende overraskende og miljøet giver historien.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd