Tirsdag, december 11, 2018

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

PAULA HAWKINS: DET DYBE VAND.

lysPAULA HAWKINS: DET DYBE VAND. Oversat af Agnete Dorph Stjernfeldt efter INTO THE WATER. 2017 . 440 Sider. Kr
det er altid spændende at se hvordan en bestsellerforfatter klare den svære opus 2. Paula Hawkins bragede jo som bekendt igennem med Kvinden I Toget. Og i det store hele slipper hun godt fra det.
HANDLINGEN: I de sidste dage før sin død, ringede Nel Abbott konstant til sin søster. Men Jules (Julia) tog bare ikke telefonen. Hun ignorerede sin storesøsters råb om hjælp. Nu er Nel død desværre død og Jules får bondeanger. De siger, at hun selv sprang i vandet. Og Jules er blevet hevet tilbage til den lille flække, Beckford, stedet, hvor hun havde svoret aldrig at sætte sine ben igen. Men hun konstaterer hurtigt at der er ingen andre personer til at tage sig af Nels efterladte teenagedatter Lena. Jules er bange for sine egne minder, for huset, hvor hun og Nel voksede op, og ikke mindst for alle ansigterne fra fortiden, som hun genser i byen. Men mest af alt er hun bange for vandet og for stedet, de kalder Druknedybet. Tidligere på sommeren døde nemlig en skolepige netop i druknedybet. Og Jules ved, at Nel aldrig ville være sprunget selv.
Forfatteren lader læseren følge de forskellige personer som alle har deres egne hemmeligheder at bære på. Både personer er interessante og miljøet går rent ind. Kvinden I Toget - bliver kort sagt og skrevet fulgt op på fornemvis.
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd