Torsdag, oktober 18, 2018

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

TORKILD DAMHAUG: EN FEMTE ÅRSTID.

enfem

TORKILD DAMHAUG: EN FEMTE ÅRSTID. Oversat af Ilse M. Haugaard efter EN FEMTE ÅRSTID. 588 sider. Kr 299,95

Dette er nok Damhaugs mest helstøbte kriminalroman til dato. Her skriver forfatteren ikke kun en medrivende kriminalfortælling han leverer også en rigtig realistisk og troværdig gang samfundskritik.

Handlingen: Den starter i 1978 her omkommer en arbejder på en tagpapfabrik midt under VM-finalen mellem Argentina og Holland. Der forsøges med alle nidler at få smækket låget på, men fortielserne og løgnene og de andre svinestreger kommer op til overfladen knap fyrre år senere. Det sker hvor børn og børnebørn af de involverede trækkes ind i voldsomme og dramatiske begivenheder.

Ann, Victor, Helene, Nicolai. Fire unge, fire venner. De går ikke af vejen for at afprøve ting der går over grænser. En af de falige ting, de aldrig skulle have gjort, var at lukke en klassekammerat inde i kælderen på den nedlagte fabrik nede ved elven. Det var nemlig dér hvor der engang skete en grusom ulykke. forsvinder en af de unge kvinder fra kliken. Også….. Nej hertil og ikke længer.

En Femte Årstid - er en psykologisk thriller man ikke glemmer lige straks. læseren møder mennesker, der bliver drevet mod noget skæbnesvangert af ukendte kræfter, som de ikke forstår. Vi møder en far, der vil gøre alt for at finde sin datter, og vi møder nogle af ondskabens værste ansigter.

Til sidst er bare at sige anbefales varmt!

Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!