Tirsdag, december 11, 2018

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

JANE HARPER: TØRKE.

torJANE HARPER: TØRKE. Oversat af efter THE DRY. 356 Sider. Kr. 249,95
Små byer og ikke mindst deres invånere kan gemme på store hemmeligheder. Hemmeligheder der kan blive katastrofale.
Handlingen sættes i gang med Luke Hadler retter et gevær mod sin kone og deres barn, til sidst mod sig selv. Og trykker aftrækkeren. Tilsyneladende endnu en tragisk hændelse på grund af den største tørke i mands minde. Indbyggerne i den lille australske by Kiewarra står nemlig hver dag over for valg, der kan medføre liv eller død. Og hvad der kan ske, hvis en af dem en dag bukker under for presset.
Da bogens hovedperson politibetjenten Aaron Falk, modvilligt, vender tilbage til barndomsbyen for at deltage i sin tidligere bedste ven, Luke Hadlers begravelse, bliver han tvunget til at se de mennesker i øjnene, han for år tilbage ikke kunne vente med at vende ryggen til. Men han får brug for alle sine evner som politibetjent. Ikke mindst da han begynder at undersøge omstændighederne nærmere omkring familien Hadlers død. For sagen viser sig at blive mere og mere mystisk. Aaron begynder at tvivle på, om der virkelgt var tale om et selvmord.
Men det er ikke ufarligt da Aaron grave dybere i det påståede selvmord, den ripper også op i en gammel sag. En sag der går tilbage til Arons teenagertid i byen. Aaron og Luke delte en hemmelighed dengang. En hemmelighed, som Aaron troede, var begravet for længst, men som nu bliver vækket til live igen.
Tørke – Er en fremragende spændingsroman skrevet af Jane Harper som er australier. Især hendes unikke beskrivelse af tørkens konsekvenser sidder lige i skabet. Det samme er hendes plot. Tørke – er et must for alle læser der hungrer efter spænding og kvalitet.
Filmrettighederne er solgt til Reese Witherspoon.
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd