Onsdag, februar 20, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

RACHEL ABBOTT: BAG FACADEN.

bagRACHEL ABBOTT: BAG FACADEN. Oversat af Louise Urth Olsen efter SLEEP TIGHT. 2014. 392 Sider. Kr.
Bag Facaden - er næste uafhængige efterfølger til Rachel Abbotts bestseller Kun De Uskyldige, i serien med politikommisær Tom Douglas som hovedperson. (Og I kan roligt allerede glæde Jer for bind 3 er på vej).
Abbotts historie starter med at Olivia Brookes kontakter politiet og fortæller, at hendes mand er stukket af med hendes børn, og hvad være er, at hun sikker på, at hun aldrig vil se dem igen. hun har god grund til at frygte det værste, for det er nemlig ikke den første tragedie Olivia har oplevet i sit liv.
To år senere tilkaldes politikommissær Tom Douglas for atter at efterforske familien Brookes igen, men denne gang er det bare Olivia selv der er forsvundet. Beviserne tyder på, at både hun og børnene befandt sig i familiens hjem samme morgen. Men bilen står i garagen, og hendes pung og mobiltelefon ligger i tasken på køkkenbordet.
Politiet vil starte en eftersøgning gennem medierne, men desværre er hvert eneste foto af Olivia og børnene blevet fjernet fra fotoalbummer, computere og telefoner. Og så finder de blodet … Atter en gang leverer rachel Abbott en medrivende og nervepirrende historie med et uhyre original plot. Bag Facaden befæster at forfatteren er et must for enhver fan af spænding på et højt plan.
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!