Mandag, juni 17, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

GUNNAR STAALESEN: STORESØSTER.

storGUNNAR STAALESEN: STORESØSTER. Oversat af Ilse M. Haugaard efter STORESØSTER. 2016. 320 Sider. Kr. 299,95
Det er noget af en overraskelse Varg Veum får i åbningsscenen af Storesøster. Den kvinde der træder ind på hans kontor har Varg aldrig set før. Damen præsenterer sig nemlig som hans halvsøster, og hun har en opgave til ham.
Sagen er den, at hendes guddatter, en nittenårig sygeplejeelev fra Haugesund, der for to uger tidligere flyttet ud af sit værelse i et bofællesskab. Siden har ingen hørt en lyd fra hende. Hun har heller ikke oplyst nogen ny adresse. Hun svarer ikke på sin mobiltelefon. Politiet har endnu ikke taget sagen alvorligt.
Naturligvis påtager Varg sig opgaven. Efterforskningen viser sig at afdække delvist fortrængte ugerninger og uhyggeligt oplagret had. Den fører bl.a Varg Veum på kollisionskurs med en skrupelløs MC-bande og bringer ham på sporet af et fællesskab, som udfolder sin livsfarlige virksomhed bag internettets skjulte dunkle anonymiteter.
I tilgift fårlæseren i mødet med storesøsteren også afsløringer af ukendte sider af Veums egen forhistorie.
Gunnar Staalesen er og bliver stadig og fuldt fortjent benævnt som Norges bedste kriminalforfattere og det er vi fuldstændigt enig i.
Finn Hansen..

Our website is protected by DMC Firewall!