Onsdag, februar 20, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

THORVALD LYGUM. FRA RUMÆNIEN MED KÆRLIG HILSEN ELEINA

fra

THORVALD LYGUM. FRA RUMÆNIEN MED KÆRLIG HILSEN ELEINA 302 Sider. 269,- Kr
Thorvald Hygum præsenterer en uhyre aktuel kriminalroman.
Hovedpersonen Eleina er blot en af mange rumænske piger, der får tilbudt et velbetalt job i mere velstillede europæiske lande, men virkeligheden er at de oftest bliver udnyttet på det groveste af skruppelløse bagmænd.
Det sker ved hjælp af trusler, vold og narko bliver hun tvunget ind i gadeprostitution, og kun af hensyn til sin fattige familie derhjemme accepterer hun sin situation.
Det er trods alt dette er hun blevet lovet, at det kun drejer sig om seks måneder. Og da da perioden er gået, og hun ønsker hun kun at vende hjem, til Rumænien. Men bagmændene kidnapper hendes seksårige datter for at tvinge hende til at fortsætte.
På borgens bar i Ostia Antica har hun heldigvis mødt advokat Sten Søndergård. Sten har fravalgt sig det nålestribede habit for at overtage sin afdøde fars fritidsbeskæftigelse som problemløser. Han lover at hjælpe med at hjælpe med at opklare kidnapningen. Det viser sig hurtigt at Eleina langtfra det eneste offer, og efterforskningen afslører en langt større og magtfuld rumænsk mafia, end nogen af dem havde forestillet sig.
Vold og drab bliver konsekvensen af det videre foløb.
Man er godt underholdt og man fornemmer der er lavet et flot forarbejde.
Finn Hansen..

Our website is protected by DMC Firewall!