Tirsdag, marts 26, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

M. J. ARLIDGE: BRO BRO BRILLE.

broM. J. ARLIDGE: BRO BRO BRILLE. Oversat af Stig W. Jørgensen efter POP GOES VEASEL. 2014. 365 Sider. Kr. 199,-.
Det er det andet bind i den helt nye topforfatteren Arlidge Børnerimskrimier. Den starter på fuld hammer fra start. I det liget af en mand bliver fundet i et forladt hus. Kort efter leveres hans hjerte er blevet fjernet til hans kone og børn. Han er bare det første offer, og kriminalassistent Helen Grace er fuldstændigt overbevidst om, at han ikke vil blive det sidste. Men hvorfor skulle en lykkeligt gift man befinde sig så langt fra sit hjem i nattens mulm og mørke i et miljø hvor folk af hans status ikke burde være?
Medierne døber hurtigt mordsagen for en omvendt Jack the Ripper: en seriemorder der jagter familiefædre, der lever skjulte dobbeltliv.
Helen kan fornemmer med det samme raseriet bag mordene. Men hvad hun umuligt kan forudse, er hvor denne lunefulde og bestialske morder gemmer sig, eller hvad der venter hende for enden af forfølgelsen.
Bro Bro Brille er endnu bedre end den første Okker Gokker og det siger ikke så lidt. Begge bøger anbefales varmt og må meget snart få følgeskab af ”Dukkehuset” eller Dukkens Hus (The Doll´s House) som er det tredje bind i serien som p.t. omfatter 8 værker. Og det vare nok ikke længe før flere bind følger for Arlidge skriver to bøger om året.
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!