Søndag, marts 24, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

SHARON BOLTON: DALSY I LÆNKER.

daysiSHARON BOLTON: DALSY I LÆNKER. Oversat af efter DAISY IN CHAINS. 2016. 395 Sider. Kr.199,-
Inden jeg anmelder denne fremragende thriller vil jeg gerne med det samme komme med et opråb til Jentas. Det er, skynd jer at få rettighederne til resten af Sharon Boltons bøger - Og udgiv dem så hurtigt i en lind strøm!
Temaet er følgende: Berømte mordere har fanklubber. Og Wolfe er ingen undtagelse. For lægen Hamish Wolfe er både en charmerende, karismatisk, magnetisk og meget overbevisende person.
Han er berømt for sit gode udseende, og han modtager et hav tilbedende breve hver dag fra sine utallige beundrere især kvindelige. Men Wolfe er også en dømt morder dømt for flere mord og med livet foran sig lukket inde i fængslet. Hvilke ”normale” mennesker ville dog melde sig ind i sådan en klub?
Maggie Rosie er en succesfuld advokat og en true crime kriminalforfatter. Hun lever en tilbagetrukket og gådefuld tilværelse, og hun tager kun sager, hvor hun kan vinde. Hamish er overbevist om, at Maggie er den eneste der kan ændre hans skæbne. Maggie er dog fast besluttet på, at hun ikke vil involvere sig med Wolfe. Hun tror nemlig, at hun er immun overfor sådan en mands charme. Men måske bare ikke denne gang.
Dette er en årets bedste bøger mere er der ikke at sige til det. Den driver gæk med læseren . Hvergang man tror nu har man fod på det så tager historien lige en drejning til.
NB. De bøger som Jentas skal sikre sig er: De to Lacey Flint Bøger: Like This For Ever og A dark And Twisted Tide og Stand Alone bøgerne: little Black Lies, Dead Woman Walking og den sidste som udkommer i år The Craftsman.
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd