Tirsdag, marts 26, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

LEIF DAVIDSEN: RAVNENS REDE.

raveLEIF DAVIDSEN: RAVNENS REDE. 215 Sider. 149,95 Kr.
Leif Davidsen har med udgivelsen af Ravnens Rede taget en lille pause fra spionverden og givet sig i lag med den gotiske roman. Og det er ikke nogen dårlig ide. Handlingen:  Hovedpersonen er Susanne Carlsen. Hun er plat på r…. kort sagt hun har brug for penge. Hun er nemlig lige blevet skilt og hun har kun små freelance-opgaver som journalist – og så hun er hun ikke nogen årsunge mere. Det hele seer ud til at flaske sig for Susanne da den danske rigmand Erling Skjold inviterer hende til sit slot i Frankrig for at nedskrive hans biografi. Susanne takker ja, selvom tilbuddet næsten er for godt til at være sandt.
Men kort efter sin ankomst til Frankrig bliver Susanne kontaktet af en mystisk mand, der efter sigende skulle arbejde for den franske sikkerheds-tjeneste, og som har nogle foruroligende oplysninger om Erling Skjold. Uhyggen stiger i hurtigt takt da Susanne i al hemmelighed begynder at udforske det mystiske slot - Ravnens Rede - på egen hånd.
Davidsen har serveret en fremragende og mesterligt skrevet gotik thriller som indeholder al den spænding man kan forvente.
Finn Hansen..

Our website is protected by DMC Firewall!