Tirsdag, marts 26, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

ERIK STOREY: INTET MINDRE END DØDEN.

intetERIK STOREY: INTET MINDRE END DØDEN. Oversat af Rasmus Klitgaard Hansen efter NOTHING SHORT OF DYING. 263 Sider. 149,95 Kr.
Jentas har en flair for at finde nye spændende navne. Den aktuelle Erik Storey er et brilliant eksempel her på.  Hans hovedperson Clyde Barr og det bliver tilsyneladende en serie for der ligger endnu en tittel og venter.
Der er gået seksten år. Det er så lang tid, Clyde Barr har været væk fra Colorados tykke skove, alpefyldte ørkener og ujævne bjerge. Nu på flugt fra en fortid fyldt med uhyggelige minder vender han tilbage efter at have rejst gennem tre kontinenter som jæger, eventyrer og lejesoldat, og efter at have tilbragt årevis i et mexicansk fængsel. Endnu en gang er hans fortid ved at indhente ham igen...I det flakkende lys fra et lejrbål modtager Clyde Barr et helt vanvittigt opkald fra sin søster Jen. Hun når lige at få ham tryglet om at komme og redde hende, før linjen cotes. Der er bare det at Clyde ikke ved , hvor meget tid han har, ej eller hvor Jen befinder sig. Og heller ikke den fjerneste ide om hvem der har bortført søsteren. Det eneste han stensikkert ved er, at intet mindre end døden kan stoppe ham fra at redde hende.Sammen med en ung kvinde ved navn Allie, som har en meget kompleks motivation for at slutte sig til ham på denne jagt på sandheden, tager Clyde ud på en farefuld søgen efter sin søster. Mens denne nye duo ræser mod tiden, får Allie ham til at indse, hvad han er blevet til, og hvad han stadig kan være. Den hårdeste af de hårde helte er skabt ... Barsk og gribende hele vejen igennem.New York TimesEn rutsjebanetur af en bog, højspændt med en masse overraskende twists .
Intet Mindre End Døden – er Intet Mindre end et must for alle der og var vilde C. J. Box Storey er bare andnu bedre hvilket siger ikke så lidt. Så Jentas, få fat på bind 2 A Promise To Kill.
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!