Lørdag, december 07, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

ALLAN ERIK MORTENSEN: RINGMANDEN.

rinALLAN ERIK MORTENSEN: RINGMANDEN. 335 Sider. 269,95 Kr.
Forfatteren har debuterede med spændingsromanen Gaumjan – Min brors vogter.  Den udkom i 2017. Nu kommer første bind i en serie med titlen Hængedynd
Hovedpersonen er politibetjenten Jon Harding. han er efter et nerve-sammenbrud bleve overflyttet fra sædelighedspolitiet på Vesterbro til den lille by Gæringe på Vestsjælland. Her kæmper han stadig en stille kamp mod hverdagens små fortrædeligheder, mens han diskret forsøger at løse gåden om en serievoldtægtsforbryder der huserer i lokalområdet. Gerningsmanden har overfaldet flere kvinder gennem de seneste år. Og da der findes et lig i skoven nord for byen, bliver Jon kaldt ud til gerningsstedet for at assistere kriminalpolitiet. Offeret er blevet fast-spændt med kæder og brændt til døde. Den handling vækker for alvor den søvnige landsby. Snart begynder snakken og sladren at gå. Jons mavesure makker, Viggo, gør heller ikke hverken livet eller opgaven nemmere, og da Jon forsøger at opklare sagen om liget i skoven, samtidig opdager han ting i landsbysamfundet, som han ikke i sin vildeste fantasi havde drømt om. Jons vrede vokser, og han må nedbryde sine egne grænser, men også bøje samfundets love i sit forsøg på at finde gerningsmanden eller gerningsmændene!
Ringmanden er slet ikke så tosset som læser er man ganske udmærket underholdt og plottet kan man ikke sætte en finger på.
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd