Onsdag, juli 17, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

LEE CHILD HÅRDT PRØVET

LEE CHILD: HÅRDT PRØVEThaardt proevet 400231. Oversat af Jakob Levinsen efter MAKE ME. 2015. 419 Sider. Kr.
I ”Hårdt Prøvet” af Lee Child står vores ven Jack Reacher tilfældigt af toget i den afsidesliggende by Mother’s Rest. Han synes at byen lyder spændende og bliver enig med sig selv atr han godt vil undersøge hvordan byen har fået det interessante navn. Men det viser sig hurtigt at det er en by fyldt med hemmeligheder og ikke mindst er en FBI-agent er forsvunden sporøst .
Jack Reacher har ingen som helst anelse om hvad der venter ham, da han kigger nærmere i byen. Ingen af indbyggerne har ikke den store lyst til at snakke og alle er underligt på vagt. I byen støder Jack ind i den tidligere FBI-agent Michelle Chang. Hun er i gang med en eftersøgning for under en tidligere efterforskning forsvandt hendes kollega sporløst fra byen. De to genoptager sagen og nye spor viser dem at det bliver en uhyggelig rejse ind i menneskehedens mørkeste hemmeligheder.
Lee Child har skrevet endnu et nervepirrende bind i serien om Jack Reachers og denne gang har han fundet et virkeligt godt plot som han holder godt skjult for læseren til det sidste hvor han kommer med den overraskende løsning. Og glæd Jer alle Reacher Fans inden for et par måneder er den næste krimi klar.
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!