Onsdag, juli 17, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

CHRIS CARTER: DØDENS GALLERI.

 9788742600078CHRIS CARTER: DØDENS GALLERI. Oversat af Rasmus Klitgaard Hansen efter GALLERY OF THE DEAD. 415  Sider. 299,95 Kr
Det er noget af en uhyggelig åbningsscene der starter Dødens Galleri – Den er i hvert fald således at en af politifolkene på gerningsstedet udbryder følgende: .”I mine enogtredive år ved politiet har jeg set rigeligt med vanvittige ting, men hvis jeg fik lov at vælge én ting, jeg kunne slette fra hukommelsen, så ville jeg vælge dét derinde.” Det der er så rystende er en kvindelig topmodel bliver fundet myrdet i sit hjem. Morderen har foruden at have flået hende, skåret hænder og fødder af hende. Samtidig har han oversmurt væggene i hendes soveværelse med blod. Og som sidste hånd på det blodige scenarie, har udyret på  hendes ryg har snittet en kryptisk besked. Snart må efterforskerne konstaterer, at, hun ikke er det eneste offer. Der er tale om en seriemorder, og han har mange grusomme og bizarre overraskelser i ærmet. Fuldstændig uventet tvinges vores to venner Hunter og Garcia til at arbejde sammen med FBI i jagten på morderen, hvis jagt efter nye ofre overskrider statsgrænser. Morderen er en psykopat, som elsker at myrde, fordi det er andet og mere end blot mord for ham – det er kunst
Dødens Galleri - er Chris Carter i topform. Igen er det en thriller der napper læserens nattesøvn.  Endnu en gang har han skrevet en thriller der hele tiden får læserens ryg til at glinse af koldsved. Som læseren kan man ligeså godt indstille sig på at læse bogen til ende, der er ikke andre muligheder. Du kan simpelthen ikke lægge den fra Dig.
Foruden at følge efterforskernes tanker, spor og handlinger, så giver Dødens galleri også et indblik i en psykopatisk morders kringlede sindssyge syn og tankegang. Du  læse også hans hensigter med ofrene, og følger med efterhånden som nettet strammes. Undertegnede må også erkende at han ikke gennemskuede det originale og realistiske plot.
Bogen slutter med at der er lagt op til at en af de gamle seriemordere er stukket af fra fængslet. Det er nemlig seriemorderen der huserede i Chris Carters bog nummer….. Nej, naturlig kunne jeg ikke drømme om at afsløre hvem der er på banen i næste bog.
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!