Onsdag, juli 17, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

RUTH WARE I EN MØRK MØRK SKOV

8702230680RUTH WARE I EN MØRK MØRK SKOV. Oversat af Sara Koch efter IN A DARK, DARK WOOD, 2015. 311 Sider Kr.
Kvinden I Kahyt Nr. 10- Var titlen på Ruth Wares debutroman.  Det var en debut der straks tog alverdens læsere med storm og den nye I En Mørk Mørk Skov- vil garanteret øge populariteten det tør undertegnede godt skrive under på. Ware lægger ikke skjul på at hun er inspireret af Agatha Christie.
Hovedpersonen, forfatteren Nora har ikke set Clare i 10 år. Ikke siden Nora gjorde det op med sit gamle liv. Hun skred uden at se sig tilbage.  Men så ud af det blå dukker der pludselig en invitation op – til Clares forestående polterabend. Det må være den perfekte anledning og undskyldning for Nora til at genoptage kontakten med sin allerbedste veninde fra skoletiden, eller hvad?
Selvom der er lagt op til en hyggelig og sjov weekend i et hus langt ude i en mørk mørk skov, der går heller ikke længe, før der opstår spændinger i den sammensatte brogede venneflok. Spørgsmålene bliver mange for er de bl.a. inviteret på samme præmisser?  For hvorfor er Nora inviteret med til Clares polterabend, men ikke til selve brylluppet? Og hvem er personen egentlig som Clare skal giftes med?
Huset ligger helt isoleret fra omverdenen, der er ingen mobildækning. Og så går noget galt. Helt galt.
I En Mørk Mørk Skov – Lever fuldt og helt op til forventningerne. Plottet er snedigt konstrueret og uhyre realistisk. Ruth Ware er den nye Agatha Christie anno 2019.
Anbefales på det varmeste.
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!